我一向对咖啡☕️轻食热衷,当需要放空,整理思绪嘅时候💭,就想来个下午茶放松下自己🙆🏻‍♂️~呢间Coffeelin 为拥挤嘅都市带了一点绿意🌿!店里摆设舒适宜人,轻松惬意,不花俏,但睇得出有心思💖,细细品尝都能感受店家想展示嘅氛围,犹如置身义大利🇮🇹一样~Coffeelin仲系宠物🐶🐱友善餐厅,可以带著屋企嘅宠物,一齐嚟充电🧏🏻‍♂️我当日同朋友叫咗💁🏻‍♂️:Misty Forest🍃由冷泡可可壳茶加上espresso 调制而成可可壳富含抗氧化元素、可可碱、维他命及矿物质元素~可以改善浮肿,增进新陈代谢,缓解便秘~可可壳清爽不苦涩恰好平衡了espresso嘅浓厚!Morning Call🌅 为店内招牌饮品,用冷萃香片融合新鲜冲泡得espresso, 一口喝下散发阵阵清幽茶香, 配合浓郁嘅咖啡,味道柔和清新~Cinnamon Apple Sweet Panini🍎苹果撒上肉桂粉,夹杂提子干同巴马臣芝士🧀,既有拉丝效果却不违和,沾上店内自家焦糖酱🍯,食落去层次丰富!

我当日同朋友叫咗💁🏻‍♂️:

Misty Forest🍃

由冷泡可可壳茶加上espresso 调制而成

Morning Call🌅

Cinnamon Apple Sweet Panini🍎

• Cinnamon Apple  Sweet  Panini