(非会员)
2004-07-15 34 浏览
今日来了这儿叹个靓lunch。这里咁多三文治款式,真系样样都好吸引。又想食佢嘅 wrap, 又想食普通三文治。终于买了个玫瑰汁小龙虾三文治。D汁都几好味,似粉红色嘅沙律汁,但系食唔到玫瑰味㖞。D小龙虾都几弹牙几有咬囗。过我都系钟意辣菠菜小龙虾多D,觉得比较香D。因为化心情好好,好想食多D嘢,又再买了果仁麦片蜜糖乳酪,哗!好好味呀!D乳酪好滑又够质感,唔会晞lau lau。混埋Dhoney 一起吃真系好好味,仲有埋好香脆嘅果仁同麦片,好似食紧雪糕新地咁。个乳酪系低脂嘅,感觉上比较健康。唔争在买埋个甘荀蛋糕试试先。虽然比较甜了一点,但系佢都好多料,有甘笋丝同合桃,好味道!今个午餐真系好满足好开心,搅到成日都好精神呀!下次要试下佢Dwrap 同南瓜汤先至得。