2023-01-13
我唔太中意帮衬萨利亚,份量太少!普通一个餐都好似儿童餐,同好耐无见嘅师妹明示暗示过,佢都仍然话要落萨利亚,咁无办法啦! 鬼叫我顺德人咩! 结果去伦敦广场食住等.早两日去完意粉屋,今次帮衬萨利亚,感觉好似来回天堂与地狱,周旋于魔鬼同天使之间!地狱魔鬼系因为除咗份量少之外,质素亦唔理想.三个人点咗甜虾沙律,8只原味鸡翼,蘑菇忌廉汤,芝士薯蓉,蒜香法包,蒜汁烧鱿鱼,八爪鱼须,西兰花,野菌忌廉粗管面,白汁烟肉薯仔 pizza.甜虾沙律简直惨不忍睹,D虾细只到食唔出甜味,虾干都仲大只过佢,捉到D咁细只嘅虾仔好心就放咗佢咪攞嚟食啦!野菌忌廉粗管面忌廉汁不足而唔够热,而白汁烟肉薯仔 pizza 饼底有D烟韧,唔系我中意嘅脆口感,再加上唔够热,芝士味都变得无味.天使之手又从地狱慢慢拉翻我上天堂,蘑菇忌廉汤够浓郁,蒜汁烧鱿鱼弹牙之余一D都唔韧,蒜汁味道带甜惹味,唔辣嘅原味鸡翼偏甜又入味,水准之作.再睇埋张单,无加一之余三个人都只系食咗二百几蚊,价钱系意粉屋一半都唔只! 一比之下,意粉屋即刻变成无间地狱!另外,萨利亚有个优点,份量唔多,可以点多几款食物!满分俾唔落手,俾个 okay 吧!
地狱魔鬼系因为除咗份量少之外,质素亦唔理想.
另外,萨利亚有个优点,份量唔多,可以点多几款食物!
满分俾唔落手,俾个 okay 吧!