2019-04-28 332 浏览
呢间喺我Office附近嘅车仔面舖长期都好多人排队,佢应该开咗就嚟一年,但人气仍然冇减。但多数等一阵都会入到去食嘅~啲侍应都会帮你揾位同埋帮你送碗面过去!一入位排队嗌咗嘢食先,佢最平可以一面两𩠌,啱细食嘅人。我自己叫左鱼蛋,咖哩鱿鱼,萝卜配濑粉。朋友就叫牛肚,咖哩鱿鱼,萝卜配菠菜面(+3)。证明咗咖喱鱿鱼同萝卜系系好受欢迎,萝卜真系好入味👍🏻份量唔算大,但啲粉同𩠌都好味,个汤都几好,而你见到个匙羹上面嘅黑色酱,其实系辣酱,仲系超级超级超级辣,所以佢问你加唔加辣嘅时候,如果你只系食到少少,你一定要叫佢加少少好喇,如果唔系就会辣到食唔到面。🌶🌶🌶但加小小系好食嘅!价钱唔算贵啊,我觉得佢系我食过Top 5好食嘅车仔面!🤤🤤

价钱唔算贵啊,我觉得佢系我食过Top 5好食嘅车仔面!🤤🤤