2018-05-12
今日去铜锣湾买电话,原来依家可以帮你将旧电话嘅资料转移去新嘅电话度,不过佢话需要一个钟头左右,叫我周围行下或者食下嘢,于是周围睇吓有咩野食见到呢间Pho,咦,越南河粉,但来自加拿大多伦多㖞,门面装修格局好Fashion,一于入去试吓主打Pho当然要试,仲有好多越式饮品选择,等我慢慢拣下先咸柠七⭐️⭐️⭐️⭐️先来坏咸柠七,消下暑,透心凉咸咸地、酸酸地、加上汽水又甜甜地,正正系我嘅至爱鲜虾纸米卷⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️叫咗个小食,鲜虾纸米卷,呢啲咪叫做皮薄馅靓啰,话明鲜虾,只虾一定要新鲜,咬落口弹牙鲜甜,高水准朋友order左杯芒果沙冰,我虽然冇份试,但系睇得出佢非常满意蟹膏汤檬⭐️⭐️⭐️⭐️呢个蟹膏汤蒙,我八卦问店员,佢哋话系用大蟹压碎,迫出鲜汁,再起肉及折蟹膏煮出汤底,闻起上嚟好香蟹膏味,真系未食都口水流,哗,唔系讲笑,个汤底真系好正好正,绝对物有所值客人可以适量加上柠檬汁或芽菜,更加提升味觉享受特级蟹膏汤檬配软壳蟹⭐️⭐️⭐️⭐️我个friend仲巴闭,配多一只软壳蟹,香脆可口,我夹硬叫佢分左一半俾我,信我,一定要试内在环境舒适优雅,坐得好舒服,特别采光做得特别好,服务员很有礼貌,客人之中亦见很多外国游客,值得推荐,
主打Pho当然要试,仲有好多越式饮品选择,等我慢慢拣下先
咸柠七⭐️⭐️⭐️⭐️
先来坏咸柠七,消下暑,透心凉
咸咸地、酸酸地、加上汽水又甜甜地,正正系我嘅至爱
鲜虾纸米卷⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
蟹膏汤檬⭐️⭐️⭐️⭐️
客人可以适量加上柠檬汁或芽菜,更加提升味觉享受
特级蟹膏汤檬配软壳蟹⭐️⭐️⭐️⭐️
内在环境舒适优雅,坐得好舒服,特别采光做得特别好,服务员很有礼貌,客人之中亦见很多外国游客,值得推荐,下次就算唔换电话都会特登再返嚟帮衬