2021-01-14
依间嚟自日本大阪嘅人气面包店已经开咗一段时间 前排好多人去试大排长龙🤣我就等热潮过左啲先去🙌🏻好多人都话买唔到完条吐司 但系我𠮶日去两款都有现货 仲要唔洗排队😈不过因为屋企得我一个食 就冇买到原条 买咗每款各一片😎买完条系抵食好多 $50可以切到三四块 建议买完条同人一齐share好啲🤫.极生💛 $26佢哋主打自家烘焙激厚生吐司 每日新鲜出炉🤩选用日本制面粉 加埋北海道牛奶同严选嘅牛油同蜂蜜🥛🧈🍯经过18小时嘅低温发酵 口感好松软‼️面包有天然嘅甘甜味 仲带淡淡嘅麦香味🌾咩都唔加就咁食已经好好食🤤建议食之前一定要焗热佢 面包外脆之外 面包食落仲更加软绵 仲带点烟韧嘅口感😍两款比较 极 生 好 掂 一定要买💯 .极美🤍 $24同极生一样都系用小麦为主😛呢款系冇蛋奶 望落只色都冇咁黄🧐纯素食者都可以食🤪面包同样好湿润😈不过相对冇咁松软 仲冇咗奶香同埋淡淡嘅甜味😿食落比较普通 似平时出面面包店嘅方包😳
极生💛 $26
极美🤍 $24