2021-07-03 42 浏览
有日喺囍帖街内超级市场闲逛后,突然闻到一阵好香好香嘅苹果味🍎 即刻周围揾吓系由边度传出嚟先!见到大大个绿色招牌,就被苹果香味吸咗入去🙈哗!好多甜品,仲要系日本直送!唔理啦,一定要叫两件回忆下日本嘅味道🤤酥皮批同西式甜点都有好多选择,花多眼乱😅舖头入面仲有两个立食位置,可以即叫即食,我哋梗系选择即场叹啦😌青森苹果批($33) 拎上手系热辣辣,超超超香苹果味,咬落去酥皮系少少甜脆卜卜🤤批入边仲有好多清甜嘅苹果肉,加埋秘制custard,食一个真系唔够喉🙈🙈同行朋友系朱古力控,店员极力推介朱古力蛋糕🍰朋友话超正,系生朱古力嘅质感,软绵绵又香浓,如果唔系怕肥一定叫多件呀🙈依家仲有优惠,带返公司happy share都好抵呀!

依家仲有优惠,带返公司happy share都好抵呀!