2024-01-15 458 浏览
今日韩流袭来,食咗小熊猫嘅韩式外卖,真系觉得好有惊喜啊!🐼🍛🤩 一落口嘅二人餐,炸鸡香口得嚟唔肥腻,只鸡啖啖肉,啖啖惹味,真系脆到我心花怒放咁。搭住蜂蜜芥末酱,呢个配搭真系几撩味呀,又甜又辣,激起我嘅味蕾!😋韩式饭卷系列,原味蟹柳饭卷包裹得好实在,饭爽滑,蟹柳鲜甜,充满海鲜嘅清新味道,真系难抵挡!同埋𠮶班热辣辣嘅炸物,当中仲有个意外嘅惊艳 — 韩武鲜鱿鱼,鱿鱼新鲜弹牙,韩式独有酱汁,一嗌就沉醉其中。🦑讲到拌饭,牛肉真系爆炸多,每一啖嗌落去都咁满足,同事一致赞好。食物包装得好精致,仲有个小熊猫logo,超级可爱。饮品就唔洗多讲,冻饮搭暖胃食物,正!总括嚟讲,今次小熊猫外卖体验唔错,份量足够,味道上乘,值得再嚟!👍🏻😍🎉