2019-12-01
<屯天元米猪连食店勤记>屯天元区已开始有既定既黄色经济圈 呢间勤记 食潮州野系其中一间 冇落味精既潮州菜 价钱相宜 有饭餐有小菜 味道十分唔错👍🏻 🍴椰子雪耳莲子百合猪骨汤🐷晚餐加10 蚊就会有汤 饮品 饭。 我想讲呢个例汤劲好饮 估唔到系甘正 椰子味香落足料 猪骨味香 又有莲子既甜味 好润好好味👍🏻 🍴花雕醉鸡 例 44 蚊🐤醉鸡既酒味偏浓 鸡肉冻食够嫩滑入味 鸡皮香滑 鸡肉软林 好正🍴香茅鸡扒肉燥饭52 蚊🐤饭同鸡扒分开上 唔惊炸鸡扒会淋 鸡扒 炸得几香脆 香茅味唔算浓🐤 几厚肉 同嫩滑 点 d甜酸汁都正, 而肉燥饭 既肉碎几够猪肉味 酱汁甜咸味适中 🐷饭淋左 d . 但可接受 整体唔错🍴姜汁芥兰炒腊肠 47 蚊 🐷好抵食 劲多芥兰够新鲜爽口🌿 腊肠唔系超肥𠮶 d . 系比较爽弹 味道比较香甜 juicy 用姜汁炒要黎捞饭十分唔错🍚 🍴芒果海石花冻 🥭 加12蚊呢个甜品好正 椰汁味香 冻度适中 ❄🥥 个花冻有 d似爽口既大菜糕 芒果够新鲜🥭 十分清新 正Score 平均分 <7.2/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍
<屯天元米猪连食店勤记>
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#勤记潮州食家
元朗教育路宝城大厦5a地铺