餐厅: 屏山老地方
资讯:

2023-08-02 949 浏览
暑假开始了, 经常会带孩子到附近的图书馆打书钉。当然亦唔少得要黎呢度食个丰富午餐.孩子最爱就系呢度的六重芝士肉饼.我地睇餐牌, 有个叫 "升级版六重芝士煎肉饼饭$68平时我地都食开六重芝士呢款肉饼, 因为孩子真系好爱食芝士。今次佢自己看餐牌时, 发现到有个升级版, 所以话要试。职员话, "升级版" 原来系再多加入了紫菜混入肉饼, 令肉饼更加香。果然又系小朋友最爱的口味, 大人试过都钟意。芝士因为浓味, 所以混入紫菜, 变得无咁漏。不错!另外我地又叫左蒙古辣枚然牛肉煎肉饼饭 $52呢个都系平时会叫开既肉饼, 味道带有轻微的辣粉香, 食落好有蒙古风味, 相信系枚然粉的效果。最后想食多个火腿西多士, 味道属稳阵之选, 上面块牛油好厚!! 好正!
暑假开始了, 经常会带孩子到附近的图书馆打书钉。
当然亦唔少得要黎呢度食个丰富午餐.
孩子最爱就系呢度的六重芝士肉饼.
我地睇餐牌, 有个叫 "升级版六重芝士煎肉饼饭$68

另外我地又叫左蒙古辣枚然牛肉煎肉饼饭 $52