2018-03-07 249 浏览
过完年无几耐,仲未拾回开工既节奏,日日都开工等收工,下午lunch后就上网hea下。除左上连登,通常都上黎openrice睇下今晚食咩好。去到优惠页,就见到live house做紧猪手优惠,$68真系好抵食。同时又见到佢地最近都有好多差评,印象中几年前帮衬过系不错的,唔通餐厅都敌不过年月的洗礼? 我就系唔信邪,一于食左先算。今晚既主角当然系食猪手,说真的,性价比简直无得输,首先唔好讲佢值唔值原价,我觉得个猪手系好食到不得了,仲要份量系一整只,两个人食真系会饱饱,好彩我地只系叫多一份沙律同埋意粉,如果唔系都惊食唔晒要打包。另一主角系佢地既饮品,佢地做紧一个cocktail任饮,我计过如果4个人饮到4杯以上就一定有著数。但留意系cocktail酒精度通常都较高,饮两三杯都已经有醉意。我饮左第二杯之后,心情放松晒,听live band时特别的醉人。今晚的live house唔太旺场,但大部份都系大班人6-8人,庆祝生日。佢地上甜品时会加支烟花,都真系几开心!整体来说,服务同食物饮品都有80分以上,唔明点解有咁多差评,睇返d比差评的帐号,全部都系第一篇食评,仲要冇相,我谂都系打手多,间野可能得

整体来说,服务同食物饮品都有80分以上,唔明点解有咁多差评,睇返d比差评的帐号,全部都系第一篇食评,仲要冇相,我谂都系打手多,间野可能得罪左人。
题外话/补充资料: 服务我们的是一个廿岁出头的妹妹,佢都有心机咁介绍饮品比我地,埋单时仲比左张印花卡我储印仔,储够可以当中250蛟洗,我会黎多d储够佢架喇!
2018-03-06
  • 猪国猪手