2023-03-03 138 浏览
同朋友食生日饭🍾,想揾间环境好D嘅,见到呢间餐厅有室内室外,都几多位,就入左去~ 坐落舒适几舒服,侍应姐姐都好有礼貌👏🏻🐖 泰式烧猪颈肉 $88猪颈肉外层烧到脆卜卜,咬落嫩滑多汁,配埋辣辣地嘅酱汁,非常惹味🤤🦐 鲜虾炒金边粉 $88鲜虾大只又弹牙,食落无咩雪藏味,加埋配料捞埋一齐食,口感几丰富🤓 炒得湿度啱啱好,份量都唔少!! 🌱泰式炒通菜 $72炒通菜好有镬气,调味调得几啱我口味,食食下仲有D辣,jeng!!🔥🐥 泰式青咖哩鸡 $88D鸡煮得都几滑,配菜有薯仔、茄子,不过青咖哩无我想像中咁浓,加重少少调味会好D😀总括而言 (5个💙系最高)好味指数 : 💙💙💙🤍🤍服务态度 : 💙💙💙💙🤍环境打卡 : 💙💙💙🤍🤍回头指数 : 💙💙💙🤍🤍📍泰爸爸🏢大角咀海泓道1号奥海城三期地下G26号舖🕗星期一至日 11:00 - 23:00#大角咀美食 #大角咀必食  #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfo

🐖 泰式烧猪颈肉 $88

🦐 鲜虾炒金边粉 $88

🌱泰式炒通菜 $72

🐥 泰式青咖哩鸡 $88

总括而言 (5个💙系最高)
好味指数 : 💙💙💙🤍🤍
服务态度 : 💙💙💙💙🤍
环境打卡 : 💙💙💙🤍🤍
回头指数 : 💙💙💙🤍🤍

📍泰爸爸
🏢大角咀海泓道1号奥海城三期地下G26号舖
🕗星期一至日 11:00 - 23:00

#大角咀美食 #大角咀必食  #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant
2023-02-21