2023-07-01 353 浏览
今晚9:30去买晚餐外卖,去到柜位想落单,柜位阿姐疑似埋紧数,态度好差咁叫另一个阿姐帮我落单,果位阿姐就黑晒面咁叫我行去佢果边落单。好喇,到落完单,又要我去返柜面俾钱。咁都算,比钱期间另一位阿姐又大大声咁嗌我行开唔好阻住条路(我揹住背囊再攞住件乐器系比较阻路,但唔代表你可以无礼貌架)。然后十分钟后我返去问可以攞外卖,另一位侍应本身话就得,叫我等多一阵,隔左2分钟之后我就见佢攞住张外卖单系店入面行来行去,问边个落单既,然后佢就出黎问我边个帮我落单,我又点知你地边个打边个,佢问黎问去之后我问佢即系点,佢话原来落单果阵已经过左钟,截左单做唔到,咁我就忍唔住爆佢,咁你截左单又落?而家做唔到就退钱,问长问短嘥晒d时间。我15分钟内遇到既4个侍应既态度都系极差😡
我15分钟内遇到既4个侍应既态度都系极差😡
2023-06-30
10 分钟 (外卖自取)