餐厅: 湯加 (湖北街)
资讯:

2018-02-26 616 浏览
经过香港仔想食清清地第一次试呢间夜晚8:30一人入座,见到好多位,有卡位坐好似几好咁,环境麻麻,地下系有垃圾既见到得2个楼面,举左一阵手有个札头发楼面应机落单指住menu要125号鱼腐鸡肉娃娃菜,佢无覆我就问有无其他,我话无一路玩电话一路等,张单黎左写住126号黄酒鸡😱OMG,即刻向一位中年姐姐话落错,佢问我边个帮我落单,我指住入面,札头发侍应食紧饭当然果条女唔会认错啦,好大声讲:佢明明叫黄酒鸡!转头条女过黎问我要转咩野食,我谂佢既用词不恰当,我再指多一次个餐牌比佢睇,呢一刻我feel 到佢无左d霸气,因为我指返同一个位比佢睇野食一般,唔系咩高难度食物反而觉得茶记比佢专业得多
经过香港仔想食清清地第一次试呢间

见到得2个楼面,举左一阵手有个札头发楼面应机

野食一般,唔系咩高难度食物
反而觉得茶记比佢专业得多