本来都唔想写出黎,实在太愤怒同失望先至忍唔住写。我一向系沙田Cafeholic既常客,佢地既餐厅环境同食物质素都唔错,我几欣赏。可惜今日我遇到既马虎态度,令我忍唔住要特登开openrice account写低佢。我唔系想投诉佢地,而系觉得好可惜,明明系一间唔错既餐厅,点解会有d态度咁差既侍应?件事系咁:我同屋企人去食早餐,由于屋企人刚开刀唔食得生野,所以我地分别叫左一份炒蛋同一份煎蛋,屋企人要熟既炒蛋,我要生蛋。女侍应落完单后,我发现佢煎蛋落左做熟蛋,我谂系我自己无讲清楚煎蛋系要生既,所以女侍应咁写,小事姐,我就同佢讲我要生蛋,唔系熟蛋。原本我以为改左单无野啦,到上餐既时候,佢地上左份完全唔似系生蛋既早餐俾我,我话我要生蛋,可否换一份俾我。好,等左一阵,我收到既系一个比之前更熟既蛋!!!我话我要生蛋呀,唔系熟蛋,上餐个位男侍应平竟然同我讲我第一次收到个份已经系生蛋,ok,我以为系所谓既生蛋都系好似熟蛋咁样,可能系我怪错人地,算啦,熟蛋我都食。点知我隔离怡同我叫同一样既早餐,竟然系上左一份好正常既生蛋!其实熟蛋我都食既,但系点解个位上餐既男侍应要敷衍我?明明系上左熟蛋居然同我讲话上左生蛋
本来都唔想写出黎,实在太愤怒同失望先至忍唔住写。

件事系咁:

其实熟蛋我都食既,但系点解个位上餐既男侍应要敷衍我?明明系上左熟蛋居然同我讲话上左生蛋!一间唔错既餐厅点解会有d咁既服务态度?我真系觉得好愤怒同可惜!希望我写完之后,佢地会晌依方面会改善下!
2016-07-01