2013-03-26
星期五去奥海城3期食Lunch, 原本想食越南野但无位,到最后去左美心香港地试一试。。。好一间外表好好的茶记,有人为你提供服务,带位,摆位,俾茶同落单,但D服务就真系。。。唉!门口带位果姐姐好似新人咁,知道里面有位都唔识帮D客安排果位,搞到门口企左成排人,做到好似超好生意咁,唉。。。!搞左成十分钟先有位,立即叫左果有"星星"推荐的海南鸡饭。先讲D鸡,肉都OK滑不过有雪味,整体一般。再讲D油饭,鸡油味还可以,不过冇用椰汁,所以冇椰香。最后讲果三色酱,水准都系不过不失,有等于冇咁。最后果价钱就同食物质素成反比,二字记之曰:唔值!食完唔会觉得有咩特别好,只记得个唔多OK果位果姐姐,唉唉。。。!美心又一失败之作,想升Level 但系变左降Level,祝佢好运!结论: E间舖可以一试,然后不用再试
搞左成十分钟先有位,立即叫左果有"星星"推荐的海南鸡饭。先讲D鸡,肉都OK滑不过有雪味,整体一般。再讲D油饭,鸡油味还可以,不过冇用椰汁,所以冇椰香。最后讲果三色酱,水准都系不过不失,有等于冇咁。最后果价钱就同食物质素成反比,二字记之曰:唔值! 食完唔会觉得有咩特别好,只记得个唔多OK果位果姐姐,唉唉。。。!美心又一失败之作,想升Level 但系变左降Level,祝佢好运! 结论: E间舖可以一试,然后不用再试