2018-09-02 200 浏览
今次系第二次喺呢间餐厅用餐,第一次嘅用餐经验系一般,今次直头要负评点解试第二次?同事经过见到想试,我话呢间麻麻地,但系见佢未试过所以我就试多一次!我就即管睇下同第一次岩岩开业有冇分别,有冇改善。同事order左糖醋排骨肉燥饭,香芋奶茶少冰。先讲佢个order,糖醋排骨细粒又少,最大问题系完全冇糖醋!只系一粒一粒半煎炸干到乜咁嘅排骨,极差!而杯香芋奶茶冇香芋味,叫少冰仲多冰过我杯正常珍珠奶茶我就order左手撕鸡肉燥饭,手撕鸡份量唔多,我将饭,肉燥同埋手撕鸡捞匀食之后,完全揾唔到手撕鸡嘅踪影。可想而知手撕鸡嘅份量系几咁少味道冇特别,肉燥饭味。而侍应态度又唔好,举手落order系完全冇人理,睇到都扮睇唔到,直接去厨房拎野上菜算 侍应态度又好唔想捞咁,黑口黑面,完全系贴钱买难受。真系唔知佢啲正评系点黎纯粹系一间卖台式食物嘅餐厅

而杯香芋奶茶冇香芋味,叫少冰仲多冰过我杯正常珍珠奶茶

味道冇特别,肉燥饭味。
侍应态度又好唔想捞咁,黑口黑面,完全系贴钱买难受。
真系唔知佢啲正评系点黎
纯粹系一间卖台式食物嘅餐厅