2020-06-18 378 浏览
好多人话广成冇以前咁好食 但系作为系试水土生土长 广成由细食到大既和味龙表示:唔系who!依然都仲系咁好食wo!由于今次系闲日去食 所以唔洗等好耐就有枱喇 我地一行二人叫左两个牛肉通(当然啦 呢样必食既)、一个菠萝油share 另外一杯红豆冰红豆冰十年如一日既怀旧造型 同呢度十年如一日既装修非常match 冰系以人手即叫叫磨既 好多红豆 多到好似唔洗钱咁 d红豆起晒沙 加埋花奶 又香又浓 正!菠萝包外皮松脆 夹住大大旧既牛油 非常邪恶 为左健康著想 都系间中食下好喇牛肉通(贪心既我加左只煎蛋)食左几啖先至记得要影相 牛肉份量非常多 且口感亦非常好 而通粉煮得岩岩好 软硬度适中 汤底落左姜丝辟腥味 岩晒本身钟意食姜既我本身想叫埋蛋治 但实在太饱喇 唯有下次黎先再食啦

由于今次系闲日去食 所以唔洗等好耐就有枱喇

菠萝油

菠萝包

牛肉通加煎蛋

牛肉通(贪心既我加左只煎蛋)

本身想叫埋蛋治 但实在太饱喇 唯有下次黎先再食啦
菠萝油