2020-07-01
Club Albergue 1601呢间餐厅我已经帮衬过好几次,钟意佢食物质素不错,亦都坐得舒适,适逢OpenRice 订位有9折优惠,所以再次帮衬煎法国鹅肝鹅肝煎得岩岩好,再配了两条脆鸡皮,碎杏仁,醋渍珍珠洋葱,黑醋蜜糖,整体味道十分夹,好食慢煮牛脷次次都会order佢个牛脷,真系煮得好淋好入味,炸牛蒡更能增添口感,反而芝麻酱我就觉得唔太夹,建议酱料另上会好d松露野菌薄饼爱菇之人一定好喜欢,馅料用上黑松露酱,本菇,白菌,冬菇,杏菇,mozzarella cheese, 菇味好浓郁,好香,一件接一件咁放入口炭烧谷饲美国顶级肉眼呢度d牛扒好香炭烧味道,我点了medium well亦都无过熟,肉质仲好juicy, 薯角亦炸得不错烧虎虾及香煎北海道带子意大利饭意大利饭吸晒海鲜汤既精华,啖啖都有海鲜既味道,虎虾带子都煎得好香,好好食价钱唔算平但食物质素依旧维持水准,加上宜家times square $50美食卷优惠,一定会再帮衬
煎法国鹅肝
煎法国鹅肝