2024-03-01
今日约左朋友行尖沙咀,谂起crema,好挂住佢d咖啡🥰想食个早餐,但已经过左早餐时间。好彩去到原来依家佢地都有全日早餐🥹🥹太好啦,可以坐低慢慢享受我既早餐😌重有5G Wi-Fi比我用,冇限时真系可以坐成个晏昼👍🏻我最钟意饮榛子咖啡🥰全日早餐$78连野饮。不过佢平时早餐$44连野饮重抵👍🏻下次要早d黎😁全日早餐最惊喜系个窝夫配埋个焦糖浆真系好香好好味😋同出面d窝夫好唔同。一问之下原来佢地d窝夫系用新鲜牛奶整咖😌等我下次都自己试吓整先。个全日早餐都好饱肚,食埋个迷你沙律🥗岩岩好。我朋友就唔饮咖啡既,佢叫左杯抹茶鲜奶,佢赞不绝口,话好香滑好够热👍🏻 佢就叫左今日既午餐有蒜香菠菜蘑菇炒意粉($59)都过好香好惹味🤤🤤不过唔记得照相就已经食晒😂好细心一点系原来今日系初一系特登出素食🥰真系好细心睇一睇佢地既餐牌,甘多年都冇点加价真系好抵👍🏻依度真系好好坐,又静又舒服,我真系要帮衬多啲先得💪🏻支持下香港多年既小店
想食个早餐,但已经过左早餐时间。
我最钟意饮榛子咖啡🥰
全日早餐最惊喜系个窝夫配埋个焦糖浆真系好香好好味😋
个全日早餐都好饱肚,食埋个迷你沙律🥗岩岩好。
都过好香好惹味🤤🤤不过唔记得照相就已经食晒😂
好细心一点系原来今日系初一系特登出素食🥰
真系好细心
睇一睇佢地既餐牌,甘多年都冇点加价
真系好抵👍🏻