2019-12-10 1396 浏览
同男朋友行完尖沙咀食完饭唔想咁快返屋企,又记得附近有一间以前去过嘅酒吧,质素唔错,所以就再嚟啦就系呢间😎😎几个月前嚟过呢间酒吧,觉得感觉真系几好,价钱又合理!可能我哋时间尚早,酒吧唔算好多人,但系要坐得耐就越来越多人!证明都有一定嘅人气👍🏻👍🏻仲好记得上次叫咗呢间酒吧嘅一啲特色鸡尾酒,今次转一转玩法,叫一啲经典嘅鸡尾酒!又试吓佢嘅质素系咪都系咁好☺️☺️Sangria 先叫咗一杯sangria,正宗嘅鸡尾酒系要用西班牙红酒再加新鲜嘅杂果👍🏻👍🏻呢度所用嘅红酒虽然我唔知系咪西班牙,但系都唔系最平𠮶啲,而且佢嘅生果唔系罐头生果,而系新鲜切出嚟嘅士多啤梨同埋奇异果!但系呢一点都够有心❤️❤️Whiskey sour呢一杯鸡尾酒可以话系经典中嘅经典👍🏻👍🏻👍🏻要冲得好系好难嘅事,但系呢一间做得好唔错,酸味同埋威士忌得到平衡,好考调酒司嘅功夫🧐🧐Bueno perfecto最后呢一杯佢哋自家特色嘅鸡尾酒😚😁上次饮完真系觉得好正🤤🤤今次忍唔住再叫🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️外表又靓又甜适合女仔饮!

Sangria

Whiskey sour