有日同几位爱牛既朋友食紧牛角LUNCH, 佢地都不约而同话依间D牛好高质, 而且仲有烧肉LUNCH SET, 终于有新野可以试下!系OTTO HOTEL既2楼,环境舒适座位宽敞, 而且冇任何烧肉油烟味, 一D局促既感觉都冇。 每个烧肉SET已包括汤 茶碗蒸, 前菜, 沙律白饭同饮品。摆盘精致, 最中意系茶碗蒸热滕滕鲜甜滑溜。共有4个LEVEL, 肉既件数都标示好, 选择配搭多而清晰, 可因应当日自己胃口同饿既程度去组合~ 🐂极上牛舌+牛后腿肉+澳洲和牛封门柳+雾岛黑豚肉簿烧🐂极上牛舌系我最爱既厚切, 口感特别丰富, 弹牙鲜美。牛后腿肉结实有嚼劲, 而平时食既封门柳都比较瘦, 而和牛封门柳就连住少许油花, 口感更松软, 牛味香浓。雾岛黑豚肉簿烧口感细嫩, 比平时食既豚肉更鲜味。🐂上等牛后腿肉+牛内裙边+甲罗烧+鸡腿肉🐂上等牛后腿肉重油花, 入口超软熟有油香!而平时比较少食到牛内裙边, 估唔到口感软嫩中带点咬劲, 几好食! 除左牛出色之外, 鸡腿肉都滑嫩厚肉, 烧到微微焦香好好食!甲罗烧拌白饭一向都系必胜之选, 加入蛋浆拌匀填满整个蟹盖, 不一大啖蟹膏连白饭一啖入口, 满足!食完冇可能唔

🐂极上牛舌+牛后腿肉+澳洲和牛封门柳+雾岛黑豚肉簿烧🐂

雾岛黑豚肉簿烧口感细嫩, 比平时食既豚肉更鲜味。

🐂上等牛后腿肉+牛内裙边+甲罗烧+鸡腿肉🐂

食完冇可能唔满足, 个人觉得依度除左食材高质之外, 仲真系食得讲究, 可以选择既牛肉部位多, 我睇单点MENU好似仲有牛刺身食, 识食既爱牛人士真系要试下。