(非会员)
本人于 6 月10 日因家姐要出门所以提前与家人兴祝父亲节。 家姐话睇报纸剪咗张 Coupon 所以去试下。我们一行 6 人去到,坐低后已经送小吃上来 ,有 2 碟花生、 1 碟酸菜 ,1碟XO酱 (味道一般)。跟住叫咗两个炸的小食(唔记得叫咩名,每个 HK$48)。味道都系一般。其间见到每枱都攞张报纸出黎叫野食架。之后叫咗只刺身船 (Coupon 写 原价 HK$8xx 特价 HK$1xx),明明是 4人份量,但唔知点解每样得 3 件,仲要好细件。(唔通要打嬴先有得食??)仲有龙虾刺身 HK380 和牛刺身两客 @HK38。一板海胆。无开火锅汤底及无叫其他和食 (因无任何拉面或热食)。但埋单要HK10xx.,其中一项收费是酱油 HK 108。细问下才知是火锅的豉油是要收钱的。(有无捣错,无开火锅都要收。)大家有无试个去食刺身要收茶、芥、同豉油钱)鱼生不是特别新鲜,又细件,又无其他和食,所以唔饱,又唔想俾佢地再呃钱,所以去咗第二间食过。
$18x (晚餐)