2022-06-06
呢一间「唐」 系朋友揸车带我哋去嘅 餐厅占地极大有5000尺 可室内室外用餐 室内有气氛高楼底 一去到门口觉得好似去咗乡村俱乐部咁😂门口有各式各样嘅儿童设施满足到大人同小朋友嘅需要🤣🍗咸蛋黄炸鸡翼及薯皮$128好钟意呢一道菜 即炸鸡翼热辣辣 面头咸蛋黄酱系超级香浓浓稠 好味到食咗两只🤣再配埋香脆薯角 满足❣️🦪烟肉菠菜焗生蚝(半打)$268生蚝上有菠菜烟肉芝士一齐焗 微微焦香味道调味刚刚好 但焗蚝食落去比较干身少少 焗嘅时间再调整一下会更加好🤣🍝卡邦尼意粉$188意粉上 可爱小巧的parmesan cheese 脆脆放左只温泉蛋 将温泉蛋整破再作搅拌 呢款系有用忌廉嘅 香浓忌廉加上蛋汁 酱汁质感唔会劲浓稠 加上烟肉嘅咸香所以唔会好漏 好味 不过未算非常出色🍴德国肠拼盘$290多款德国肠仔 每款各有特色 香肠皮脆口 香肠有肉汁 份量都好足够 而其中一款辣肉肠味道有点太咸😆即刻加返少少酸椰菜 及薯角一齐食 中和返 拼盘送酒一流❌德国猪排骨$148呢款唔建议大家叫 唔知系失手定点 肉质比较干 过咗火喉 ✅几推荐大家去 尤其是有揸车 因为泊车就喺餐厅出面 几方便系一间真正嘅亲子餐厅 同时间其
满足到大人同小朋友嘅需要🤣
呢款唔建议大家叫 唔知系失手定点 肉质比较干 过咗火喉
✅几推荐大家去 尤其是有揸车
因为泊车就喺餐厅出面 几方便
系一间真正嘅亲子餐厅 同时间其实格局几有气氛 拍拖聚会都啱
听闻有时餐厅会有live band 有兴趣嘅话建议打去问吓及booking
唐
📍元朗屏山唐人新村路1号地舖(屏山轻铁站步行3分钟)
🚗有免费泊车
✔️加一