2019-02-03
离开九龙弯行大型连锁家私店😊☝🏻行到咁上下过去佢哋呢就决定咗去食个下午茶啦😆☝🏻见佢有做宾川好似好吸引咁系食可丽饼😍系童年回忆扫街必食可丽饼! ! !于是我哋一共叫咗一个意粉两个可丽饼同埋两个甜品🤤🤤🤤🤤三文鱼车打芝士菠菜法式薄饼( $52 )由于芝士铺上法式薄饼嘅关系,呢一个薄饼会相对较软身☝🏻好开心佢嘅芝士系真系好多架😌而且三文鱼都唔会鯹加埋一齐,咸食可丽饼亦都一流😏😛烧牛肉沙律法式薄饼($68)上面有他他酱、三色灯笼椒同埋铺满全块薄饼嘅牛肉啊😊浓味牛肉配三色灯笼椒!平衡返食肉兽嘅罪恶感☝🏻haha!!!相对比较脆法式焦糖炖蛋($42)明天又烧到焦糖脆面☝🏻🥳香蕉朱古力法式薄饼($42 )无论咸定甜佢哋嘅法式薄饼都非常之出色,而且香蕉系密铺平面咁多🍌朱古力酱亦铺满晒面头😳😳系一个好食嘅甜品😊佢哋嘅会系紫薯薯蓉🤤无添加任何野原个紫薯做嘅薯蓉✅真系好好味甘甜☺️☝🏻每日唔同生果炮制嘅水果茶而今日嘅生果就系:热情果橙士多啤梨另外仲有自家制嘅柠檬🍋lemonade 😊☝🏻酸酸地好开胃!冬天夏天都可以饮用😊环境几适合一班朋友仔坐低吹水食下野🥰
行到咁上下过去佢哋呢就决定咗去食个下午茶啦😆☝🏻
见佢有做宾川好似好吸引咁系食可丽饼😍
系童年回忆扫街必食可丽饼! ! !
于是我哋一共叫咗一个意粉两个可丽饼同埋两个甜品🤤🤤🤤🤤
三文鱼车打芝士菠菜法式薄饼( $52 )
加埋一齐,咸食可丽饼亦都一流😏😛
烧牛肉沙律法式薄饼($68)
上面有他他酱、三色灯笼椒同埋铺满全块薄饼嘅牛肉啊😊
相对比较脆
法式焦糖炖蛋($42)
明天又烧到焦糖脆面☝🏻🥳
香蕉朱古力法式薄饼($42 )
佢哋嘅会系紫薯薯蓉🤤
无添加任何野原个紫薯做嘅薯蓉✅真系好好味甘甜☺️☝🏻