2023-08-19
今日同朋友试下新野,黎左呢到。环境呢到环境唔错,有空间感。系冷气冻左啲。叫左Butter Chicken with Naan,我从来无食过Curry或Butter Chicken既鸡系滑既,汁方面好浓,而且有打碎左既蓉,味道好正宗。不过因为冷气太劲,第2件Naan bread已经硬到咬唔开,好在有汁整淋黎食去到边我都未定叫黑松露芝士薯条,大大份,黑松露同芝士都唔悭,好赞,可惜因为冷气太劲,芝士超快硬晒,好在有Butter Chick3n啲汁,如果唔系又系无法食用。2杯热Latte,比出面既咖啡大杯,够热因为太冻,无法唔叫多杯野饮。朋友饮左Chamomile tea,我叫Earl Grey,虽然45蚊一杯唔算贵,但有咩理由用某超市品牌既茶叶,真系估佢唔到。仲有,卫生方面麻麻,碟有蚊滋、杯有印。
呢到环境唔错,有空间感。系冷气冻左啲。
2杯热Latte,比出面既咖啡大杯,够热
仲有,卫生方面麻麻,碟有蚊滋、杯有印。
Butter Chicken
黑松露芝士薯条