2020-09-12 37 浏览
位置好近尖沙咀地铁站,系b2出口大约行五分钟就到了🥰 呢间系食台湾野食 有冷拌面、汤面同台式肉燥饭等等...我地叫左一个主食,一份蛋卷,一份小食,两杯野饮,总共171主食叫左,盐酥鸡肉燥饭,用个木盒仔装住,份量少但味道好味😋。一份有四旧盐酥鸡炸得够酥脆,半盒肉燥,半只卤水蛋,使用珍珠米。芝士肉松蛋卷,蛋卷嘅芝士有拉丝嘅效果分量足够,香口好吃,赞👍🏻。甜不辣,甜不辣烟烟韧韧,加上佢嘅酱汁甜甜地, 好夹,赞👍🏻两杯饮品分别系珍珠奶茶同水蜜桃冰红茶;两杯我地都是小冰小甜,珍珠奶茶饮落比出面既珍珠奶茶店买既更好饮,珍珠都很烟烟韧韧;水蜜桃冰红茶就比较失手,唔知系因为小甜关系,水蜜桃味道较淡,茶味较出。🤔个人比较喜欢珍珠奶茶😍麻辣海蜇鸡柳超好食🤤 麻辣超香 麻度足够辣度又唔算太辣,超推介,劲惹味!

我地叫左一个主食,一份蛋卷,一份小食,两杯野饮,总共171

甜不辣,甜不辣烟烟韧韧,加上佢嘅酱汁甜甜地, 好夹,赞👍🏻

• 麻辣海蜇鸡柳
  • 甜不辣