招聘中
$60-$75
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (海之戀商場)
资讯:

同Miss E 🙎🏻‍♀️系同事之外仲住埋同一条村,今次孖公仔👯‍♀️两个人一齐食饭🥰🥰~~~烤猪柳芝士泡菜捞米线🍜~~~我哋两个叫左一样嘅米线🍜😛😛,钟意食泡菜同芝士🧀嘅我觉得好好食😋😋首先芝士🧀系半流质嘅形态,唔会 ’ 琼 ‘住一坺嘢,同埋芝士🧀量几多😙😙够捞匀全个米线🍜!👍🏻👍🏻另外烤猪柳条有少少焦香,够湿润同芝士🧀好夹😄😄~~~荔枝青柠寒天🥤~~~荔枝配青柠几特别,寒天有咬口但感觉有少少多余🤪🤪,纯系饮品已经OK😁😁~~~玫瑰🌹草莓🍓ToNic🥤~~~好香玫瑰🌹味,草莓🍓味正常,但有汽点都好饮啲😚😚Miss E🙎🏻‍♀️向我透露已经揾紧工准备离职,真系要唱番句今次米线嘅代言人~~~Mc $oho & KidNey🦸🏻‍♂️🦸🏻‍♂️首歌🎼走先啦🎼系咁先啦🎼下次再玩啦🎼🤣🤣

~~~烤猪柳芝士泡菜捞米线🍜~~~
另外烤猪柳条有少少焦香,够湿润同芝士🧀好夹😄😄

~~~荔枝青柠寒天🥤~~~
~~~玫瑰🌹草莓🍓ToNic🥤~~~
好香玫瑰🌹味,草莓🍓味正常,但有汽点都好饮啲😚😚

🎼走先啦🎼系咁先啦🎼下次再玩啦🎼
🤣🤣