2008-03-30
我同我男友都自问系好麻烦o既客service 对我地黎讲好重要不过呢间餐\厅俾我地第一个impression都唔错~一坐低个waiter好仔细咁同我地讲解个menu其实呢度有个promotion,就系如果嗌一支house red 佢\就送个appetizer,但由于我病紧唔饮得酒,所以就冇叫到,叫左两杯热饮就算我地叫左set dinnerappetizer+soup+main course+drink都系around $170!!o系中环soho区附近黎讲我觉得呢个价钱好合理!个caesar salad~好足料好新鲜...有好多cheese~i like it!poached egg w/ salad 又系~d 醋sauce O岩O岩好,不过佢\面头同底果块酥皮我冇食到,因为惊肥~系个onion soup唔够热同pepper 太多,咳到癫o既我饮唔到...king prawn w/dried tomato spaghetti 两只虾好大只,d意粉唔油,D 汁个量同味都好OK!ps:点解我觉得佢\service ok 系因为其实我叫o既意粉佢\黎错左,之后要我等多十分钟佢\再煮过,本来我
service 对我地黎讲好重要
不过呢间餐\厅俾我地第一个impression都唔错~
一坐低
个waiter好仔细咁同我地讲解个menu
我地叫左set dinner
o系中环soho区附近黎讲我觉得呢个价钱好合理!
ps:点解我觉得佢\service ok 系因为其实我叫o既意粉佢\黎错左,之后要我等多十分钟佢\再煮过,本来我都有少少唔钟意,对住我男友食而我就o系度睇,不过到我食完另外有个人走过黎同我讲唔好意思佢\地出左错,请我食个mango panna cotta,食完之后仲问我觉得好唔好味,我想话俾大家听佢\个panna cotta 真系好滑呀!仲有两片蛋白cookies!
系D野食黎得慢D啦,不过整体上我觉得呢间餐\厅真系有心机做O既,我下次会再黎~