2018-11-08 438 浏览
已经帮衬过两次,今次打算再去。 因有要事,需由上水经湾仔再去北角,喺上水无食到嘢,湾仔停一停,又无食嘢 ,忍住肚饿嚟到北角;见之前食过,ok,一心谂住再嚟帮衬; 入到去,唔满,见到门口有张大枱,自己识做,一条友无谓霸你张大枱坐,经过张大枱后先睇到原来写住留座(咁劲?三点几都要留座?) 唔紧要,反正无谂住独霸大枱,行入啲 ,收银姐叫我坐落去一个颇迫夹嘅单人位到(心谂:唔系化?个位又窄,啲人又摆晒袋,点"涉"入去呀? )唔理收银姐,离远好似见到有一卡位(有客)而对面系冇人坐,正想行过去, 收银姐加男人(唔肯定系咪老板) 又讲,又叫我坐落卡啦+好逼嘅位里面。 最憎食嘢食得咁受气 ,掉头走 !一心谂住咁远过嚟帮衬下你 。ok!悭返!