2018-09-15
深圳超红茶铺—喜茶的港版😳😳 不过我就未试过系深圳喜茶饮同款饮品 比较唔到边间好饮啲😫.超级水果四季春 HKD42;不专业评价:6.5/10|橙🍊|青柠|百香果|苹果🍎|柠檬🍋|西瓜|42蚊一杯果茶 好贵阿 不过份量都唔细既🙈个样望落都好靓仔 入面有好多种水果 影相一流🤪 饮落 水果味唔假 酸酸甜甜 好消滞👍🏻好适合夏天饮 消暑🌞.芝士静冈绿茶🍵 HKD35;不专业评级:7.5/10试饮之前其实怕怕地 感觉好似会中伏咁🙈 但饮完好惊喜😍😍真系好鬼好饮‼️ 完全系物超所值‼️ 打开个杯盖 大大啖咁一次过饮到芝士同抹茶 真系无得顶‼️好有抹茶味 绵密浓郁☁️又唔会觉得太甜太苦😍赞👍🏻 不过如果芝士可以加多少少咸味就好拉🙈.布蕾奶茶 + 珍珠 HKD35 + HKD5;不专业评级:6/10奶茶滑 但茶味唔太浓🧐 奶味较重 啲珍珠烟韧但口感偏实🙁 虽然佢唔难饮 但我会宁愿用呢个价钱饮芝士静冈绿茶🍵😍.推荐度:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗(满分十个)
|橙🍊|青柠|百香果|苹果🍎|柠檬🍋|西瓜|
推荐度:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗(满分十个)