2021-09-16 1162 浏览
我唔知发生咩事, 可能太耐无食日本刺身所以我居然番工嘅Lunch拣咗个2品刺身+网烧和牛定食258, 计埋加一都280多元, 对我呢个小职员唻讲唔平架(主要系番工Lunch 又赶系好小食呢个价钱嘅食店, 佢系一个应该系日本开嘅小店, 我喜欢日本式小店系因为佢可能会有另一个意想不到嘅风味.唻到佢个汤系热辣辣又有料好唔错, 不过去到食佢个刺身三文鱼(虽然佢个2品刺身图有影三文鱼, 但得八X鱼或三文鱼拣, 带子就一定要, 但其实可唔可以多小小拣, 话哂咁嘅价钱, 最币佢个三文鱼有筋, 都己经失望, 带子系甜嘅但个网烧和牛系我最唔开心好想叫呢D系和牛? 佢好无牛味得唻我咬落去系咬唔断, 因为佢有好多根筋, 我同人地食咬又咬唔断, 我成旧吞咗落去, 个感觉系好唔好受, 仲要4件都系咁果度先惨, 点解我要比钱食D咁嘅嘢, 我想写好耐, 不过无咩时间, 我就唔会再尝试了