2024-08-06 1463 浏览
作为铜锣湾老牌 sport bar,自从佢搬咗嚟南华会之后,除咗大赛事日之外都无以前系新宁中心咁多人,而且室外同室内位都超宽敞,室内位可以俯瞰个高尔夫球场,个感觉好 Chill~佢哋嘅啤酒选择都好多,不过夏天最正嘅紧系饮Kirin 嘅 Ichiban Frozen啤啤透心凉 (佢哋仲周不时有啲期间限定口味,甜甜的好易入口)啤酒之外千祈唔好唔记得佢哋嘅重点,无限供应免费花生🥜🥜🥜!(悄悄话,仲可以掉晒啲壳落哋下都几治愈)食物都系经典 bar food,Mac & Cheese, Buffalo wings, quesadilla, nacho , onion ring 选择繁多,次次嚟都心大心细~p.s. 呢度 “写住” 招待南华会会员,但可以嚟到即场申请都得。同其他会所唔同,南华会一年嘅年费都系$250,同埋有好多设施可以 book,桌球保龄球喺铜锣湾价钱都算唔贵,仲有泳池同哥尔夫练习场添(Golf Driving Range 要另申请入场年证)。所以如果喺呢头活动开其实性价比都唔错㗎~ 💯

2024-07-01
  • Beer