2019-05-26 649 浏览
记得年几前带朋友嚟呢度食,超好食而且仲落埋我嘅must eat restaurant list,不过呢个已经成为回忆啦.........上星期某日晏昼特登搭叮叮嚟到呢间餐厅,大约晏昼两点几,有下午茶优惠八折。开心完之后,叫咗六样嘢。-虾饺——正常水平-蜜汁叉烧肠——一堆切粒嘅肥+瘦肉-菜苗饺——3只都好饱满,味道一般-香菇滑鸡饭—-正常水平,鸡够滑,饭够干爽,最怕就系啲饭煮到一pat pat𠮶啲-金沙肥猪仔——样貌欠佳,味道一般-黑松露小笼包—-当我自己唔好彩,肉系好多,但系一啲汤汁都冇,而且唔够热,个皮仲有啲干,已经唔记得咗上面𠮶一点黑松露嘅存在,因为真系好难食食过好味嘅平价点心就会有此比较。如果要求唔高下午茶时段八折后136 。

-虾饺——正常水平
-蜜汁叉烧肠——一堆切粒嘅肥+瘦肉
-菜苗饺——3只都好饱满,味道一般
-金沙肥猪仔——样貌欠佳,味道一般
-黑松露小笼包—-