餐厅: 周記點心
资讯:

2023-08-20 1226 浏览
无啦啦想食虾多士,上网揾到呢间好似好多人食,特登去咗西营盘🤣 我下午2:00去到,基本上都九成满座,好多食客都系国内朋友 (可能因为大众点评榜上有名),不过都唔见到唔少做外卖单嘅本地人叫。返番正题,其实整个餐厅嘅环境比较暗,同埋要同人搭枱,如果想要揾舒适嘅地方食点心,呢度就未必合适。啲嘢食大致上都觉得系中上,我一行两人去,叫咗三个𩠌,同埋一杯嘢饮,其实已经好够!1️⃣虾多士 (4/5🌟)好大份!有四件!呢类型嘅食物,一块都已经觉得好够🤣 净系食虾多士已经饱2️⃣烧卖 (4/5🌟)觉得啲料好足,啲虾都好弹牙,不过因为都系虾,觉得要嘅食物有少少重复3️⃣排骨 (3.5/5🌟)呢个就正正常常4️⃣百香果橘蜜热饮 (4/5🌟)个人好偏爱百香果,唔系度度地方都有得饮,所以都觉得好有惊喜

1️⃣虾多士 (4/5🌟)

2️⃣烧卖 (4/5🌟)

3️⃣排骨 (3.5/5🌟)
呢个就正正常常

4️⃣百香果橘蜜热饮 (4/5🌟)
个人好偏爱百香果,唔系度度地方都有得饮,所以都觉得好有惊喜

虾多士
百香果橘蜜热饮