《劲回味》我本身系专程嚟食半板马粪海胆手卷架😔点知一去到话唔当造了,叫我试下加拿大海胆手卷😢(明明睇到3-4日前仲有人食到哈哈,明既,天时呢家野好难预算,所以认命)(我系个好固执既人,想食海胆就一定要食海胆唔食其他😂😂)所以在无得选择情况下,我还是死死气地叫了加拿大海胆食,卖手卷个姨姨仲笑住同我讲话加拿大海胆依家当造系好好食海胆有2片,一片大大块,肥美,另一片好似弱鸡左少少㖞😌😌味道上,够creamy,冇腥味,带点点甘甜香味,每一口都充满海胆,系正既😊😊但..............但!只勉强足够食3啖😭😭😭3啖过后,手卷没了,只剩下空荡荡的心灵感觉到欲望不足以被满足的空虚...好唏嘘啊点解咁细份架😭😭? $40而言,未去到抵食既,但收费合理😊地址:尖沙咀科学馆道14号新文华中心商场地下21B号舖
《劲回味》

点解咁细份架😭😭?

$40而言,未去到抵食既,但收费合理😊

地址:尖沙咀科学馆道14号新文华中心商场地下21B号舖