2022-07-25 318 浏览
喺油塘唔知食咩好, 朋友话想食捞檬, 所以就入咗呢间嘢试下佢的捞檬, 几十蚊一份唔算太贵, 仲好大份, 猪扒有好多,扎肉同埋春卷都好多,55蚊一碗嚟讲真系好够饱👍🏼👍🏼枱面有捞檬嘅酱料比你食倒唔嬲,味道就不过不失~猪扒觉得佢香茅味唔够重,未算好出色,胜在够大份,塞饱你个口👍🏼扎肉都比较特别,入面会有啲冬菇同其他野,味道唔算话好好食,只可以话特别啰....我觉得平时普通嘅扎肉好食啲😰春卷好大嚿,不过咬落去入面空气为主,但系又几好食🤭🤭🤭另外,佢all day breakfast 都系几十蚊一份,老实讲,食一份就唔系好够饱,不过胜在ADB款式多,而且个面包甜甜地好香肉桂味,佢配埋蜜糖真系好食😏如果你系谂住为咗好好食而过来,就应该会失望😂不过胜在价钱同分量都好抵,呢个系加分位, 都可能系咁多人入去食嘅原因👍🏼#alldaybreakfast #adb #全日早餐 #油塘美食 #大本型 #香港特色 #观塘美食 #黄怪兽 #黄怪兽觅食 #正 #yum #yummy #cafe #食好d食平d #食好西 #食好d

枱面有捞檬嘅酱料比你食倒唔嬲,味道就不过不失~

春卷好大嚿,不过咬落去入面空气为主,但系又几好食🤭🤭🤭

如果你系谂住为咗好好食而过来,就应该会失望😂