2006-05-05
今日我有朋友生日系谂唔到去边好于是就去下依间cafe啦!原本去依间cafe之中可以饮酒(7/f)个度..去到竟然有人系度唱紧k!!!仲要好好好大声!!之后都冇理度谂住点野食..侍应就同我地讲叫一杯正价饮品就可以半价食晚餐..我地睇下睇下见到正价一杯朱古力都要$50..个晚餐都要$60但有半价..之后见到d cooktail$45就谂住叫啦..点知发觉愈坐愈嘈..根本唔可以正常咁听到隔离个人讲d咩..咁我地就同佢讲可唔可以细声少少,..侍应就话唔可以~咁我地就话不如落返5/f到食啦..到我地去到5/f仲谂住个环境都ok啦..坐低左我地大约等左10-15分钟先有个menu睇下..咁我地见到原来个价钱仲平过7/f!!仲有埋野饮送~好似好抵~~~~但原来只系幻觉!!!!!!!我地等左好耐(半个钟已上)先有人肯过黎落单..之后又等左一个钟先有一杯野饮!!!我地6个人叫左6个set...3个粉3个饭3个小食!最先黎到得个饭咖哩牛肉饭..但冇汁冇送..得一两块肥牛..咁我个朋友就叫佢俾d汁佢啦..点知一等等左45分钟!!!当中已经吹左好多次..佢地d人得一句"等一阵"等多阵"之后我朋友好嬲叫佢..佢
就去下依间cafe啦!
原本去依间cafe之中可以饮酒(7/f)个度..
去到竟然有人系度唱紧k!!!仲要好好好大声!!
咁我地就同佢讲可唔可以细声少少,..侍应就话唔可以~
咁我地就话不如落返5/f到食啦..
到我地去到5/f仲谂住个环境都ok啦..
坐低左我地大约等左10-15分钟先有个menu睇下..
咁我地见到原来个价钱仲平过7/f!!仲有埋野饮送~
好似好抵~~~~但原来只系幻觉!!!!!!!
我地等左好耐(半个钟已上)先有人肯过黎落单..
之后又等左一个钟先有一杯野饮!!!
我地6个人叫左6个set...3个粉3个饭3个小食!
之后我朋友好嬲叫佢..佢先应仲话帮我地换个碟..点知又一去冇回头!!!
到最后我地只系黎得3个意粉就已经等左2个几钟..
中间我地不停又闹又叫都系得一句"等多阵"!....
等左好多叫左好多次佢地d侍应仲要发脾气!!!
我地忍左好耐都冇野黎..之后我朋友就
用好恶既态度同佢地讲.."你地d野仲唔黎我地埋单走..等都等左成2个几钟一个饭都要咁耐"
到最尾我地成台人只系得3个set黎左..
有3个饭(当中有俾佢地话换个碟)都冇黎到!!!!
我地以为只系我地系咁..原来张张台都系咁!走左好多人~仲有好多人系咁吹~~个d侍应又系个句等多一阵..
后来有个好似老板既人同我地讲因为同事整错所以要等..但一直都冇人同我地讲过..一味系我地d人出去问
出去吹都唔讲!!佢地做错野又唔出声好过分仲要等到最后都系走!!搞到成台人都猛!!仲好唔开心!!未试过食饭食到咁!!
依间野..我叫你地所有人都唔好去..依间野值零分仲要负分tim~~佢地实在系差劲!!!
我未试过食一间餐厅系咁差..侍应又闹人..又冇game(话过左六点就冇得玩).等野食野饮极耐起码要2个钟先有!!
茶记仲好过佢地...!!!
服务差!态度差!野食差!!最重要系贵过人!!!