差唔多隔左成个月先去补番庆祝父亲节,系友人极力推介下, 拣左银座藏人$188 (未计加一) @1 正如下面个位会员讲一样, 杯汽水真系几细杯下基本上你饮几啖其实杯野都饮完, 不过饮番热茶食放题我都觉得都ok整体上我觉得食物都系达至水准, 但又唔系真系讲到好好食个人推介:鸡软骨串烧日式酱油鸭舌串烧 (冇记错应该系叫呢个名)灸三文鱼沙律不过有一大扣分位:就系刺身系劲细块, 讲真, 就算我去青x放题食个度d刺身都冇咁细块d三文鱼刺身又唔太厚又细块, 连爸爸都要每次夹住2块放入口试个有一round D吞拿鱼刺身重夸张,个size等于一旧细版蜻蜓牌擦胶, 大家真系可以想像到有几细大家都知放题, 刺身都系主角,希望间餐厅可以改善下呢个扣分位!同埋私心下, 如果有埋雪糕供应我谂会加番D分服务方面,一黎个日都星期六, 又full house我觉得佢地既server太少, 好多时都好难叫到佢地埋黎帮你落单同埋, 都系有漏单既情况出现总括黎讲我觉得呢间餐厅好既地方系坐得耐,因为佢地dinner只做一round, 心理上唔驶食野食得咁赶三唔知己想坐得耐D, 呢度都算系一个唔错既选择不过比我拣, 我谂下次我
差唔多隔左成个月先去补番庆祝父亲节,
系友人极力推介下, 拣左银座藏人
$188 (未计加一) @1 [连汽水一杯]
正如下面个位会员讲一样, 杯汽水真系几细杯下
整体上我觉得食物都系达至水准, 但又唔系真系讲到好好食
个人推介:

鸡软骨串烧
日式酱油鸭舌串烧 (冇记错应该系叫呢个名)

灸三文鱼沙律
不过有一大扣分位:
就系刺身系劲细块
讲真, 就算我去青x放题食个度d刺身都冇咁细块
d三文鱼刺身又唔太厚又细块, 连爸爸都要每次夹住2块放入口
试个有一round D吞拿鱼刺身重夸张,
大家都知放题, 刺身都系主角,
希望间餐厅可以改善下呢个扣分位!
同埋私心下, 如果有埋雪糕供应我谂会加番D分

服务方面,
一黎个日都星期六, 又full house
同埋, 都系有漏单既情况出现

总括黎讲我觉得呢间餐厅好既地方系坐得耐,
三唔知己想坐得耐D, 呢度都算系一个唔错既选择
不过比我拣, 我谂下次我会选择去其他地方
2010-07-17
庆祝纪念