2023-02-12
N+ Classics with Bacon (Single)-N+ Thousand Island Sauce $85好味指数:9.5/10呢个汉堡包暂时系我食过最好食嘅,本身厨师会将两块面包🥯烘一烘保持温度,而且汉堡扒🥩系煎嘅时候,厨师会用温度计🌡️测试温度,保持返汉堡扒嘅肉汁💦同肉质,所以咬落去非常弹牙😬有口感,仲有浓郁牛味。包入面仲有紫洋葱,🧀芝士,酸瓜做配菜,同千岛酱非常配合。Make it as combo(Fries & Soft Drink) $50Wedge Cut 好味指数:9/10薯角🥔新鲜炸起热辣辣,唔会太干身,外脆内软, BBQ汁真系要赞,自家制酸酸地🤤好惹味,令到味觉层次更加丰富。N+ Sparkling Lemonade 好味指数:8.5/10呢一杯自家制嘅🥤饮品,又系非常推介,柠檬汁🍋同埋梳打水嘅比例做得啱啱好,唔会喧宾夺主,酸酸地得嚟好醒胃,令到口腔重拾🌱清新,亦都可以去除油腻感。
-N+ Thousand Island Sauce
好味指数:9.5/10