2020-12-11 432 浏览
我好庆幸可以响第四波停堂食之前嚟到呢间咁舒适嘅cafe撑枱脚🥂一嚟到见到门口好靓而且好多摆设同figure🥳另外仲有好多board game & card game提供🤩cafe以白色为主调感觉良好🥰🥰另外仲有一张足够12人坐嘅大圆枱,啱晒大班老友gathering🎊🎊虽然系限聚令下暂时无用武之地😢到底呢个世界几时先可以回复正常😭杂菜春卷拼咖哩角🥠有沙律菜舖底㗎!真系好细心😚春卷同咖哩角炸到脆卜卜系🤏比较热气,但加咗沙律菜一齐食可以抵消咗啲热气感😆特浓芝士薯条🍟芝士劲多劲浓劲香,酱多到水浸一样🧀墨西哥鸡翼🐥整体感觉似buffalo wings,带少辣少少酸,非常惹味😋黑松露带子意大利饭🍚米粒口感刚刚好有咬口👍🏽大大只带子同虾🦐虽然限聚令未过,但呢度都有新推出派对menu😳嚟紧圣诞新年我都会嚟支持外卖返去同屋企人庆祝,因为啲嘢食真心好味!

特浓芝士薯条🍟芝士劲多劲浓劲香,酱多到水浸一样🧀

• 墨西哥鸡翼
  • 特浓芝士薯条