2020-12-26
原来长发新开左间一休 之前喺旺角食过觉得唔错 今晚就一于再试试佢由于仲系二人限聚令 所以晚饭时间都唔系好多人 店长特别介绍咗一人锅 见咁冻于是我哋都决定试吓拣咗寿喜烧汤底 个餐有齐豚肉牛肉 种类都算多 仲可以配稻庭乌冬 每个火锅都会送生蚝一只 由于疫情关系所以我哋都决定烚熟佢食 不过真系好真系好鲜甜 一啲都唔腥 仲唔会缩水见只蚝好食即刻 叫多两只焗蚝 好多蒜好惹味叫咗啲唔同款式嘅寿司 寿司都好新鲜 特别系三文鱼子 每一粒都好饱满非常推介赤贝寿司 系原个赤贝开咗之后分为三件 直情食到佢海水味咸鲜 和牛寿司雪花均匀 牛味好香浓炸三文鱼皮 估唔到咁好味 用咗少少七味粉已经好入味 脆卜卜送酒一流最后叫咗芝士蛋糕做甜品 好软好滑 仲好香蛋味 两三啖就食晒lu
见只蚝好食即刻 叫多两只焗蚝 好多蒜好惹味