lunch time 揾食唔知食咩好 经过地铁站见近近地又想食泰式野就试下喜出望外 舖仔细细 估唔到求其叫左几样野食都唔错~✨香蕉煎饼🍌宜家唔使去泰国都有得食啦 个皮小小厚身但煎得好脆 中间均匀地夹左D香蕉蓉 上面淋左牛油🧈 炼奶 同朱古力酱🍫 每一个份量都岩岩好唔会过多 几balence 行过想食当扫街都不错🥄 ~✨泰式无骨海南鸡🐥超级滑嫩 去晒骨🦴 啖啖肉好正 中间仲要做到有层啫喱 整得比起好多大舖更好食平时唔食皮嘅我都忍唔住食左几啖 加埋佢嘅泰式辣酸、辣、香带点姜葱香味夹埋鸡肉鸡皮嘅油脂 一流👍🏻✨海南鸡捞面 $35以一个lunch黎讲都几抵 鸡丝份量足够搭晒成个面食 仲配左D青瓜丝🥒同炸洋葱碎🧅 好香口 面质好弹牙 冰冰凉凉夏天食一流 叫左小小辣但对我黎讲都有D偏辣 大家要注意啦✨芒果糯米饭🥭糯米饭香甜软糯 再配埋椰奶 做饭后甜品15:15🕞下午茶一流芒果🥭系我最中意嘅清甜level 朋友系糖份王就中意再甜D 我就觉得岩岩好~以泰餐黎讲CP几高 主要外卖同即食🥡 就睇自己需要啦 地点系正油麻地地铁站🚇B出口 系旺角行完街买番屋企就岩晒了👍🏻~

喜出望外 舖仔细细 估唔到求其叫左几样野食都唔错

✨香蕉煎饼🍌