2018-05-05
已经想试呢间好耐但无咩机会,今次终于试到了。用餐时间两小时,晚市应该只做两轮。我地三个女仔开头叫左5样,见上碟既时候细细碟,其实有一刻觉得有d 小贵。但佢贵系有佢既道理。因为佢地会帮你烧埋同会建议烧几成熟,所以你只系坐喺度同朋友吹水就够。每烧完一样就换烧烤架:好卫生但其实又好唔环保。几乎牛类都系稍以盐略腌所以好够牛味。盐葱牛舌,薄切的,上碟时侍应会券埋d 葱一齐上。去骨奶油鸡腿肉,鸡肉同奶油分开烧。奶油之中会➕蒜蓉。纯血和牛扇子肉,薄而牛味重。真心喜欢。综合野菜,肉食得多都会腻。食点菜吧!梅花豚扇排,可以唔叫。无味的.......食完呢5样其实觉得唔够喉~ 再叫左胡麻水菜沙拉,台湾墨鱼香肠同埋老饕牛排。胡麻水菜沙拉其实同一般日式沙律无咩分别。重点在墨鱼香肠! 见个名几得意就叫左~ 墨鱼滑做基本+墨鱼肉粒再揾层衣包住上。虽然烧到有d 㶶,但都值得推!加埋个老饕牛排做结尾,A5和牛,系得既但我个人有d 掩尖:嫌有d 韧。好~ 总结~ 埋单位位$360。比我想像中平!因为烧埋比你仲每烧完一样嘢就换烧烤架,仲换碟。诚意十足。
每烧完一样就换烧烤架:好卫生但其实又好唔环保。
几乎牛类都系稍以盐略腌所以好够牛味。
盐葱牛舌,薄切的,上碟时侍应会券埋d 葱一齐上。
去骨奶油鸡腿肉,鸡肉同奶油分开烧。奶油之中会➕蒜蓉。
纯血和牛扇子肉,薄而牛味重。真心喜欢。
综合野菜,肉食得多都会腻。食点菜吧!
梅花豚扇排,可以唔叫。无味的.......
胡麻水菜沙拉其实同一般日式沙律无咩分别。