2021-10-29
🌕Hello我係Moon🌕週末去到荔枝角市集,😆下午茶嘅時段又唔想食太飽,😛所以就同朋友一齊喺依間專食朱古力嘅朱古力概念店食返個下午茶啦!🤪下午茶時段依度嘅人流都幾多,🥰但係呢度嘅環境真係有一種好舒服嘅感覺,😏簡潔得來款式又多,☺️鍾意食朱古力甜點嘅朋友就一定要過嚟試吓!咁話到明係下午茶,梗係唔會再咁樣食個包,🥺所以我同朋友都除咗啲特別啲嘅!😳我哋叫咗一個朱古力窩夫同埋一個朱古力雪糕夾心,🤣一人一份不過都有share食嘅!😛朱古力窩夫要等待嘅時間會耐啲,但係絕對值得,朱古力味道濃郁,😙窩夫口感實而不鬆散,旁邊仲有啲朱古力忌廉!😍朱古力雪糕夾心賣相都已經好啱打卡,😇原來呢度嘅棉花糖係自家製,食落去嘅口感冇坊間咁空氣,燒過之後反而更加好味!😎雪糕面頭仲有朱古力片同埋榛子粒粒,🤩更加有口感!😄🌕最後MoonMoon真係好滿意今次呢個朱古力下午茶,下次經過依度都一定會入嚟食佢其他嘢🌕
朱古力窩夫要等待嘅時間會耐啲,
朱古力雪糕夾心賣相都已經好啱打卡,