2024-10-29 249 浏览
大家都知挽肉之米好难排到,今日我同友人系观塘发现到间名声几好嘅汉堡扒,所以就即管试一试我地每人叫左一个套餐,有一个饭、饮品同小食。炸蚝同炸芝士佢地嘅炸物系新鲜炸好,上枱热辣辣,好脆好好味炸芝士有惊喜,一咬开脆卜卜嘅外层之后,入面系浓浓嘅芝士,系你口腔爆开好幸福。重头戏系个汉堡排饭手打芝士安格斯汉堡扒丼饭我拣左白味噌汁,同芥辣酸瓜做配菜。首先佢嘅卖相系我近期食过嘅食物最好睇嘅,每样食材一层一层咁叠住好治愈。汉堡扒亦相当唔错。而我最欣赏嘅就系佢嘅白味噌汁,带有少少嘅甜味,再加上酸瓜,酸酸甜甜咁,合我口味再加上有蛋黄酱伴白饭咁样食,非常满足!手打和牛汉堡扒丼饭至于第二个饭,朋友就拣咗秘制汉堡汁,同埋日式泡菜做小菜。呢个味道完全唔同,酱汁比白味噌汁浓味啲至于汉堡扒,绝对试得出系和牛汉堡,好香嘅牛味,亦都有和牛独有嘅油脂味道。整体感觉都几高分。埋单都唔洗$300,个人就觉得几抵食。佢仲送咗张印花卡,买十送一!会再encore!!

我地每人叫左一个套餐,有一个饭、饮品同小食。

炸蚝同炸芝士
佢地嘅炸物系新鲜炸好,上枱热辣辣,好脆好好味

重头戏系个汉堡排饭

手打芝士安格斯汉堡扒丼饭
再加上有蛋黄酱伴白饭咁样食,非常满足!

手打和牛汉堡扒丼饭