2016-12-09
其实我平时真系好少会食,因为我成日觉得俾8x蚊去食茄汁豆真心吾抵(有些仲吾至依个价)。鉴于系职员的强烈推荐底下唯有一试,但竟有惊喜俾到我😳😳。All day breakfast HK115一上碟色香味全,最令我惊喜的系佢的炒蛋,望落去好滑,仲有蛋汁系上面,吾会炒得太干。食落好滑,吾知有冇加牛奶落去炒。。佢成个all day breakfast好丰富,有烟三文鱼,德国肠,烟肉。。。整体来说,味道很好,俾岀面其他地方的份量多。炸蘑菇 58炸得好香口同脆,里面菇菇好juice,小小碱卜卜趣😉好岩做佐酒小食👍🏻而且佢份量都吾少,都几抵食。拿破仑车厘茄秋葵炒意粉本身听落好似流流地,又冇肉。但一上碟就好香,好吸引。佢系用茄汁底,加多好多秋葵同车厘茄。食落好镬气,味道岩岩好,而且意粉硬度偏硬身,中意食硬身意粉的人应该会几岩👍🏻其实佢都会有主打酒精类饮品,所以都可以一试喔。
一上碟色香味全,最令我惊喜的系佢的炒蛋,望落去好滑,仲有蛋汁系上面,吾会炒得太干。食落好滑,吾知有冇加牛奶落去炒。。佢成个all day breakfast好丰富,有烟三文鱼,德国肠,烟肉。。。整体来说,味道很好,俾岀面其他地方的份量多。 炸蘑菇 58
拿破仑车厘茄秋葵炒意粉
本身听落好似流流地,又冇肉。
其实佢都会有主打酒精类饮品,所以都可以一试喔。