2024-03-23 489 浏览
呢间位于佐敦新开嘅小店,主打食韩式刀削面。去过韩国几次嘅我,都未试过食韩式刀削面🫢见到网上话花蛤刀削面,份量好足料,一于去试吓🍜花蛤刀削面🍜花蛤份量真系唔少,我谂大约接近20只,虽然唔系好大只,但系胜在冇沙同鲜甜!汤底清甜带点鲜味,如果觉得唔够浓味可以落少少胡椒粉😗自家制刀削面好弹牙😝面底份量超多!辣拌刀削面🌶️呢个系见隔篱枱叫咗好似好吸引,一于嗌埋佢,配料有两片牛展,同埋有少少蛋丝同紫菜丝,原来呢个系冷拌刀削面,食落去甜甜辣辣好开胃😛双拼饺子(猪肉+泡菜)其实之前喺韩国食过韩式饺子,我觉得普通。反而觉得呢个几好食。首先皮真系好薄,馅料包到大大粒,食落好满足!虽然馅料切到好细,但系唔会完全冇咗口感🥟我自己一个人都食咗三粒😆重点!我觉得呢间啲泡菜好好食😋比出边嘅泡菜冇咁酸,同埋切得比较大片,食落好爽口!
呢间位于佐敦新开嘅小店,主打食韩式刀削面。
去过韩国几次嘅我,都未试过食韩式刀削面🫢
见到网上话花蛤刀削面,份量好足料,一于去试吓🍜

花蛤刀削面🍜
自家制刀削面好弹牙😝面底份量超多!

辣拌刀削面🌶️

双拼饺子(猪肉+泡菜)