新沙洞大排档招牌套餐($368)2个人最好就系叫套餐😌,咩都唔洗念🤣。~ 铁板烧济州黑毛猪🐷呢个系佢地嘅招牌之一🧑‍🍳,另外追加咗麻油紫菜饭🍚($18)同生菜拼盘🥬($28)。黑毛猪肥瘦均匀👍🏻,可以根据自己喜好煎香晒两面😌。我哋就将两边都整到煎到微焦🤓,将油份同埋肉汁带晒出嚟🤤。~ 韩式牛肉炒粉丝🐮呢个份量比想像中多😮,上面有好多蛋丝🍳,可以同粉丝同埋各种配料捞埋一齐食口感好好丰富😗。粉丝味道唔会好浓😌,可以食得出麻油嘅香味🤓,重口味人士建议可以用埋黑毛猪嘅酱汁捞埋一齐食都唔错😎。新沙洞炸物拼盘🍤拼盘分别有煎香左嘅年糕配韩式辣酱 ,炸韩式饺子🥟,粉丝紫菜卷同甜薯芝士条🧀。虽然够晒热气邪恶😎,但份量两个人share都唔算好多啱啱好可以每人试到少少😙。韩国Milkis🧃套餐本身包咗两罐罐装饮品,我哋就拣咗最冇死嘅忌廉沟鲜奶😝。 招牌原粒蜂巢蜜米酒($98)🍯想饮酒但系又惊苦嘅女仔👧🏻,我绝对推荐呢个😎。因为系二人份量所以会有两只杯😙,每个杯入面会有一粒原粒蜂巢蜜🍯。饮𠮶阵可以将米酒倒落去个杯度,等蜂巢蜜慢慢融化,除咗增加甜味之外仲可以多层味道嘅添变化😚。✨佢地另一款招牌酱油蟹依家预订优惠
新沙洞大排档招牌套餐($368)
2个人最好就系叫套餐😌,咩都唔洗念🤣。

~ 铁板烧济州黑毛猪🐷

~ 韩式牛肉炒粉丝🐮

新沙洞炸物拼盘🍤

韩国Milkis🧃
套餐本身包咗两罐罐装饮品,我哋就拣咗最冇死嘅忌廉沟鲜奶😝。

招牌原粒蜂巢蜜米酒($98)🍯

✨佢地另一款招牌酱油蟹依家预订优惠做$198🤩 (原价$298)。一至四全日供应,五六日就要七点前啦😌。公众假期除外同埋优惠必须电话订座呀。