2021-10-20
星期日17/10 捉左男朋友去观塘The Wave 行mirror 市集,拎完筹要等4个钟😅所以就去左apm 行,两个都未食野睇水牌见到但马屋好耐冇食。几年前去京都旅行果时食过,之后发现香港都有,宜家冇得去🇯🇵 唯有食下啲日本既味道😎可能系星期日,虽然人唔多,但都等左5-10分钟。 带位职员好有礼貌,见到我坐低果时整污糟左只手,佢都主动比过张湿纸巾我👍🏼我地order 左个最平既放题,$15x 食60分钟,另外有个多$20 食90分钟,但因为觉得60分钟都够所以就60分钟算。一人一锅,无辣不欢既我要左个麻辣药膳锅,我男朋友就要左鲣鱼清汤。 就咁唔点酱汁豉油都够辣够味,不过食牛肉就紧系要点麻酱,佢啲麻酱好浓,睇得出冇沟水😍🥰 (不过唔记得影相)食完第一round 之后,我同男朋友都觉得猪好食过牛,正常发挥,之前食到尾声,啲牛变得好大块,大得啲夸张,同埋肉质会好
食完第一round 之后,我同男朋友都觉得猪好食过牛,正常发挥,之前食到尾声,啲牛变得好大块,大得啲夸张,同埋肉质会好[柴]